Etyekwood
english ver.
 

regisztráció itt..

jelszóemlékeztető..

Hírek

2010-12-31 22:14:00:
Meglepetés Nálunk![..]
2010-10-24 19:23:00:
Rémálom az Elm utcában[..]

további hírek

 

Oldalunk megfelel az XHTML 1.0 szabványnak Firefox.hu
DivX kodek letöltése Xvid kodek letöltése
Quicktime Player Realplayer
Windows Media Player Mbyte.hu tárhelycsomagok
Compute Magyarország Kft. PHoliPortal engine
design & prog by: Compute Magyarország Kft.

2010-09-17 07:43:00
Toy Story 3
Kedvenc játékaink visszatértek, és kirobbanóbb formában vannak, mint valaha.

 

 

 

Nem kevés idő telt el a Toy Story 2. része óta de úgy látom, hogy a Pixar stúdió ötletemberi most is magasra tették a mércét. A 3. felvonásban már egy kalandfilmnek is beillő szövevényes történettel találkozunk amiben hőseink változatlanul magukkal ragadják a figyelmünket. Nagy kérdéssel, pontosabban egy problémával is szembekerülünk, ez pedig nem más, mint az idő múlása. Játékaink gazdája, kinőtte a kisgyerek korszakot, és éppen főiskolára készül. A kisebb lánytestvérnek nem igazán kellenek a fiús játékok, mert neki a saját szobájában, már kiépített birodalma van és abban érzi jól magát. Adódik tehát a kérdés, hogy mivel a játékokat nem lehet vinni a kollégiumi életbe, most mi lesz velük?

 

 

Eluralkodik a pánik hangulat, és Woody a hős cowboy aki egyedül optimista a többiek szemléletével ellentétben. Sajnos az önfejűség, olyan hibát szül, amivel nem tudnak ők sem hirtelen szembenézni, mert a padláson való poros élet, vagy egy új hely között kellene dönteniük, és igazából nagy félreértést követően kikerülnek a házból, és elajándékozásra kerülnek. Viszont ezt teljes mértékben maguknak köszönhetik. Belecsöppenek a rémálomba, egy olyan óvoda világába, ahol szembesülniük kell a játékalvilággal és diktatúrával. Mindemellett kezdik megérteni, hogy nem minden gyerek egyforma és becsüli meg a játékát úgy, ahogy azt igazán kellene. Woody marad voltaképpen az egyetlen esélyük, hogy talán így kiszabadulhatnának, míg Buzz öreg csillagharcosunk tartja a frontot odabent a többiekkel. Ám sok akadály áll előttük: a falak magasak, az ajtók zárva ,és mindenhol ott vannak a rossz fiúk. Ráadásul, még mindig ott a másik probléma, hogy jutnak haza, és vajon kellenek-e még a saját gazdájuknak? Animációs film kategóriában, nagyon jó érzéssel tölt el, hogy ennyi pihenő után egy ilyen remek felhozatalt láthattam az általam is nagyon kedvelt kis csapattal. Külön szeretném kiemelni Barbie baba ,és Ken baba találkozását románcát, amit egyszerűen látni kell. Nagyon mély kérdések jutnak az ember eszébe, miközben bent ül a nézőtéren, velem legalább is ez történt. Többször eszembe jutott én jól bántam-e a mind a mai napig őrzött rengeteg játékommal, és vajon ők mit gondolnak rólam, hogy jó gazdának tartanak-e? Nagyon szépen felépített üzenet a játékokra, akik meghatározzák kiskorunkat velünk alszanak, és mindenhol velünk vannak egész csetlő-botló korunkban. Még utána is szeressük, és becsüljük őket mert nekik is vannak érzéseik hiszen mi ruházzuk fel őket lélekkel. Kiváló kép, és hangminőség, remek effektek, és aprólékosan kidolgozott képi világ gondoskodik arról, hogy a Toy Story 3 egy nem mindennapi kikapcsolódást adjon minden korosztály, és család számára, akik jegyet váltanak rá. Akik pedig látni akarják a nagy kalandot, és választ akarnak kapni a kérdésekre azoknak mindenképpen ajánlom, hogy előre ne hagyják ki ezt az újabb animációs csodát.

 

Eredeti cím:Toy Story 3

Színes,magyarul beszélő,amerikai animációs film

Hossz:96 perc

Rendező:Lee Unkrich

Szinkorhangok:Tom Hanks(Woody hangja),Tim Allen(Buzz Ligthyear hangja),Joan Cusack(Jessie hangja)

 

Írta:Horváth Norbert

 ugrás az oldal elejére Fel

biztonsági kód:
biztonsági kód

ugrás az oldal elejére Fel

Partnereink:

Hotelnet

Hotell i Budapest
Hoteluri Budapesta Budapesti szállodák
Hotels am Plattensee Akciós csomagajánlatok
Urlaub in Ungarn Hotele w Budapeszcie
Wellness szállodák Hotel Silvanus
Hotel Sofitel Budapest Hotel Azúr
Hotel Atlantis Hotel Karos Spa Hotel Kapitány Sümeg Hotel Divinus Akciós wellness csomagok Hotel Atlantis Hajdúszoboszló Hotel Residence Ózon Aqua Spa WellnessHotel Cserkeszőlő Hotel Forrás Szeged Konferenciaterem bérlés Balatoni szállodák akció

Keresés:

  Kedvencekhez   Beállítás kezdőlapnak   Médiaajánlat   Regisztrációs feltételek   Impresszum
Etyekwood - 2004. All rights reserved!
Nyomtatás most!