Etyekwood
english ver.
 

regisztráció itt..

jelszóemlékeztető..

Hírek

2010-12-31 22:14:00:
Meglepetés Nálunk![..]
2010-10-24 19:23:00:
Rémálom az Elm utcában[..]

további hírek

 

Oldalunk megfelel az XHTML 1.0 szabványnak Firefox.hu
DivX kodek letöltése Xvid kodek letöltése
Quicktime Player Realplayer
Windows Media Player Mbyte.hu tárhelycsomagok
Compute Magyarország Kft. PHoliPortal engine
design & prog by: Compute Magyarország Kft.

2010-10-15 16:17:00
A szupercsapat
Ha úgy érzi, hogy olyan súlyos problémája van, amit egyedül nem képes megoldani, akkor őket kell hívnia.

 

Hosszú szünet után a klasszikus tévésorozat alapján megszületett az eszement 4-es mozifilmje. Itt már a film elején kiderül, hogy a főszereplők nem ismerik egymást, most fognak egy akció kapcsán összeállni. Ez mai szemmel nézve nem is volt rossz húzás, mert lehet, hogy a már nagyon ismert felállásban talán nem érnének minket meglepetések. Az üzlet, mondjuk így beindul és a hadsereg szolgálatában, sok bevetés után, olyan nagyhalhoz méltó feladattal bízzák meg hőseinket, amire egy másik csoport is szintén pályázik. Viszont ebben az esetben nem igazán kérdéses, hogy ki viszi el a pálmát. Vagy talán mégsem? Csapda és ármány várja az eddig kiválóan teljesítő katonákat, akiket rangjuktól megfosztanak és egymástól elkülönítve börtönbe zárnak. Fél év elteltével a CIA egy embere öreg ezredesünket Hannibált megkeresve ajánlatot tesz, hogy tisztára moshatnák a nevüket. Inkább úgy tűnik, hogy ez nem is ajánlat, mert az ezredes többet tud a börtönben, mint kint bárki más.


Elkezdődik a nagy hadművelet. Szöktetések, csapatfelállás, fegyverkezés és nem szégyenkezünk, hadd szóljon ami a belefér ha már az igazságról van szó. Külön csemege, hogy Liam Nesson játssza Hannibál ezredest, mert az ő játékával egyedüli élvezet látni ezt a karaktert. Aki ismeri a színészt tudja mire gondolok. A rendező neve sajnos nem ismerős a számomra, de annyit előre tudok nyilatkozni, hogy remek munkát végzett és ezzel komoly alapot épített magának. Sok találgatás volt, hogy mennyire lesz jó, vagy rossz ez a régóta várt film. Őszintén szólva a velem együtt bent ülő közönséggel együtt nem úgy tűnt, hogy rossz munkát kaptunk volna. Mindenki a maga stílusában hozza azt a megszokott őrült formát, ami miatt a szupercsapatot szerettük régen és szeretni fogjuk a mai jelenben. Nincs spórolás az akciókkal, nem hagy minket a fegyverek dübörgése nyugton. Csípős és záporozó poénesőt kapunk és megtanuljuk azt, hogy aki nem bírja a repülést az viszont szeret enni. Ennek következetessége akkor lesz nyilvánvaló más számára, ha már megnézi a filmet. Nagyon leleményes és több szálon futó történettel találkozunk, ami ma sajnos hiányzik az ütős akciófilmekből, mert a látványra építenek. Itt mindkettőt megkapjuk hiánytalanul. Igazán jó forgatókönyvre utal, hogy az elbeszélő cselekményvezetés közben látjuk mindazt amiről bárki beszél részletesen, mert szinte így olvadunk mi is bele a kalandokba. Komoly vége főcímmel van dolgunk és ha adrenalin kell, itt nem a szomszédhoz kell kopognunk. Hogy mi lesz a végén a csapattal? Mi volt velük régebben a sorozat végén? Úgy érzem sok kérdés van amire választ szeretne kapni a közönség, ezért bátran töltsük meg a mozi termeket. Összegezve a klasszikus mottóval zárom soraimat.

Mondtam már, hogy imádom, ha egy terv sikerül?”

 

Eredeti cím:The A-Team

Rendező:Joe Carnahan

Színes,szinkronizált, amerikai akciófilm

Hossz:121 perc

Szereplők:Liam Nesson(John”Hannibal”Smith ezredes), Bradley Cooper(Templeton”szépfiú”Peck hadnagy),Qvinton’Rampange’Jackson(Bosco B.A.”rosszfiú”Baracus őrmester),Sharlto Copley(H.M.”eszement”Murdock százados)

 

Írta:Horváth Norbert

 ugrás az oldal elejére Fel

biztonsági kód:
biztonsági kód

ugrás az oldal elejére Fel

Partnereink:

Hotelnet

Hotell i Budapest
Hoteluri Budapesta Budapesti szállodák
Hotels am Plattensee Akciós csomagajánlatok
Urlaub in Ungarn Hotele w Budapeszcie
Wellness szállodák Hotel Silvanus
Hotel Sofitel Budapest Hotel Azúr
Hotel Atlantis Hotel Karos Spa Hotel Kapitány Sümeg Hotel Divinus Akciós wellness csomagok Hotel Atlantis Hajdúszoboszló Hotel Residence Ózon Aqua Spa WellnessHotel Cserkeszőlő Hotel Forrás Szeged Konferenciaterem bérlés Balatoni szállodák akció

Keresés:

  Kedvencekhez   Beállítás kezdőlapnak   Médiaajánlat   Regisztrációs feltételek   Impresszum
Etyekwood - 2004. All rights reserved!
Nyomtatás most!