Etyekwood
english ver.
 

regisztráció itt..

jelszóemlékeztető..

Hírek

2010-12-31 22:14:00:
Meglepetés Nálunk![..]
2010-10-24 19:23:00:
Rémálom az Elm utcában[..]

további hírek

 

Oldalunk megfelel az XHTML 1.0 szabványnak Firefox.hu
DivX kodek letöltése Xvid kodek letöltése
Quicktime Player Realplayer
Windows Media Player Mbyte.hu tárhelycsomagok
Compute Magyarország Kft. PHoliPortal engine
design & prog by: Compute Magyarország Kft.

2010-12-31 22:14:00
Meglepetés Nálunk!
Nálunk forgatott, itt volt, már elment, de mindenki róla beszélt. Hogy kiről is van szó? Egy kattintás és kiderül.

 

Angelina Jolie, Oscar díjas színésznőként pályafutása során először próbálta ki magát rendezőként és történetének helyszínéül minket választott. Férjével Brad Pitt-el és gyermekeikkel együtt érkeztek meg az őszi időszakban Budapestre.

Jolie filmjének történetéről az eddigi sajtónyilatkozatai alapján azt lehet tudni, hogy elsősorban egy szerelmi történet, másodsorban pedig egy háborús dráma. A középpontban egy fiatal szerb fiú, és egy fiatal muzulmán lány áll,akik egymásba szeretnek, de közben kitör a boszniai háború. A lány az egyik fogolytáborba kerül, de a fiú megpróbálja őt kiszabadítani. A filmben szerepet kapott Rade Serbedzija is akit mi itthon a Blöff féle Guy Ritchie filmből ismerhetünk. A 64 éves színész többször is hangoztatta, hogy mennyire dícséri a forgatókönyvet amit maga Jolie írt. A film jelentős részét nálunk rögzítették, és csak pár jelenet erejéig forgattak Szarajevóban. Többször szárnyra kelt az a hír miszerint Jolie lakást akar vásárolni a forgatás idejére, vagy talán hosszútávra is. Ezzel ellentétben többször hallhattuk, hogy szállodáról van szó, nem lakásról. Furcsa is lett volna, mert eddig ő nem jelezte azt, hogy nálunk is ingatlant szeretne vásárolni, de én remélem, hogy a közeli jövőben azért ez majd meg fog történni. Hazai viszonylatban a 2010-es év elég sok hírességet hozott hazánkba és sokkal jobban kezdik emlegetni Budapestet. Remélem egyszer már megéljük azt, hogy Amerikában nem Bukaresttel fognak összekeverni minket. Ha ez a sor így fog haladni tovább, akkor talán nem csak egy álom marad, hogy valódi nagy filmek egész készüljön nálunk, és ne csak egy két jelenetre ugorjanak be hozzánk. Jolie reményeim szerint megtörte a jeget ezzel és hírét viszi majd saját forgatásának. Külön érdekésség, hogy Brad Pitt is felbukkan egy rövid katona szerepben és saját állítása szerint bár férj és feleség, Jolie nem bánt vele kesztyűs kézzel, hanem ugyanolyan komolyan kezelte őt is mint bárki mást a szereplők közül. Igaz hozzá is tette, hogy ő ennek örül, mert nem is akarta, hogy azt mondják a felesége majd vele elnéző lesz. Igazság szerint ez a forgatás önmagában sok mindent adott nekünk és alapot a jövőre nézve is. Külön érdekesség, hogy Jolie szeretne sietni az utómunkálatokkal, mert a jövő év egyik legnagyobb szuperprodukciójának ígérkező Kleopátra főszerepére minden esélye megvan.

A film producere James Cameron lesz és 3D- ben forgatják nagy költségvetéssel. Jolie pályafutás legnagyobb alakítása elé néz. Nos én mindezek után elsősorban a filmes kollégáknak szeretnék 2011-re rendezésekben gazdag évet kívánni.

Mindannyiunknak pedig nagyon boldog, békés karácsonyi ünnepeket és sikerekben gazdag új évet kívánni!

Etyekwood csapata mindenkit üdvözöl!

Írta:Horváth Norbert

 ugrás az oldal elejére Fel

biztonsági kód:
biztonsági kód

ugrás az oldal elejére Fel

Partnereink:

Hotelnet

Hotell i Budapest
Hoteluri Budapesta Budapesti szállodák
Hotels am Plattensee Akciós csomagajánlatok
Urlaub in Ungarn Hotele w Budapeszcie
Wellness szállodák Hotel Silvanus
Hotel Sofitel Budapest Hotel Azúr
Hotel Atlantis Hotel Karos Spa Hotel Kapitány Sümeg Hotel Divinus Akciós wellness csomagok Hotel Atlantis Hajdúszoboszló Hotel Residence Ózon Aqua Spa WellnessHotel Cserkeszőlő Hotel Forrás Szeged Konferenciaterem bérlés Balatoni szállodák akció

Keresés:

  Kedvencekhez   Beállítás kezdőlapnak   Médiaajánlat   Regisztrációs feltételek   Impresszum
Etyekwood - 2004. All rights reserved!
Nyomtatás most!